Det vackra i dig - syns på utsidan

Barn & familj

företag

Porträtt

"Superfina bilder, kan knappt fatta att det är jag" - Camilla

Vad tycker mina kunder?

”Karin har verkligen en förmåga att få en att slappna av och njuta av fotosessionen. Det känns väldigt lekfullt och roligt. Bilderna blev väldigt bra. Jag hade ingen aning om att jag kan se så bra ut på bild. 


Jag har aldrig tidigare fått en bild av mig tagen där jag ser ens i närheten av så attraktiv ut som på Karins bilder. Hon lyckas helt enkelt locka fram skönheten i en och göra den mer synlig. Samtidigt får hon en att känna sig så vacker som man faktiskt är, så en fotosession blir  också en härlig självbildsboost. 

Jag anlitade även Karin som stylist. På några timmar gick jag från att vara ok klädd till att vara riktigt snyggt klädd. Karin hittade kläder som passade mina önskemål perfekt. Och fort gick det, på två timmar hade jag i stort sett en helt ny garderob! Jag rekommenderar varmt Karin som stylist.”


-Stefan

Barn och familj

Företag

Att tänka på inför en fotografering

PLATs och miljö

Jag fotograferar helst i dagsljus, utomhus eller inne. Jag älskar att fotografera dig där du känner dig som hemma. I ditt hem, med dina djur eller på favoritplatsen i naturen. Vill du ha varierande bakgrund på dina bilder kan vi hitta en plats med både utomhus- och inomhusmiljöer. 


På vintern då det är ont om ljus även dagtid kan jag ta med och bygga upp studioblixtar. 


Det är bra om det finns skydd mot regn ifall vi är ute. Stockholm stadshus är en bra plats ifall det är dåligt väder. 

kläder

Klädernas färg och form kommer sätta stämningen i din bild. Mjuka, fluffiga tyger i milda färger ger ett mjukt och milt intryck.  Svart, färgglatt och hårdare material ger kraft, livfullhet och styrka.


Håll upp dina kläder framför ansiktet och se vilka plagg som framhäver dig eller får dig att försvinna. Är du osäker så tar du fram olika förslag och låter mig hjälpa dig välja. 


Är ni en grupp eller familj som ska fotograferas är det fint om färgerna ni har på er harmoniserar. Välj ut max 3 färger som passar fint ihop. 

mätt och nöjd

Se till att du och framförallt dina barn har ätit innan en fotografering. Gör dig ordning i tid så du slipper stressa och försök att slappna av och tänk positivt. De flesta känner sig obekväma framför en kamera men jag kommer hjälpa dig känna dig trygg, avslappnad och vacker. 


Se till att packa och stryka dina kläder dagen innan och stäng av ljudet på din mobil när sessionen börjar. Ta med dig mellanmål och vatten ifall du vet att det är viktigt för dig eller dina barn. 


Det här kommer bli en rolig stund!