Ortho Energetic Massage

Det vackra i dig - känns på insidan

Ortho Energetic Massage är en djupgående kroppsbehandling som tar bort stress och blockeringar från kroppen. Den ger dig en möjlighet att känna mer glädje och avslappning i ditt liv. Att leva i dagens samhälle gör att vi utsätts för och utsätter oss själva för alldeles för mycket stress. Detta kan tyvärr leda till blockeringar i kroppen som bidrar till att du drar till dig mer stress, sjukdomar och psykisk ohälsa. 

En stressad hjärna får styra över ditt liv istället för att du lyssna till ditt hjärta och ditt förnuft. För att kunna ta emot positivitet och glädje behöver din kropp vara avslappnad. Jag hjälper dig med det. Jag kan hjälpa dig att bli av med lagrad stress i kroppen och få dig att komma tillbaka, närmre dig själv. Du kommer känna dig lättare, skönare och mer tillfreds. 

balans

Det är viktigt att låta kropp och hjärna få vila utan stress och negativa tankar. För mycket stress skadar oss och gör att vi inte kan öppna upp för det som är positivt i livet. Jag hjälper dig att balansera upp ditt system.

positivitet

Vi är i grund och botten fyllda av kärlek, acceptans och positiv syn på oss själva och vår omgivning. Jag hjälper dig att se och känna det genom att ta bort  blockeringar i din kropp så att positiv energi kan flöda. 

sann mot dig själv

När du lever i en balanserad kropp och är mottaglig för mer positiva känslor och händelser blir du mer autentisk. Du tar då beslut som är mer sanna för dig. Detta gynnar dig både privat och i ditt arbetsliv. 

Vad säger mina kunder?

”Jag är väldigt nöjd! 😀


Efter första behandlingen hos Karin 

så kände jag mig väldigt lätt i kroppen. Hon har en förmåga att verkligen komma åt det som "sitter fast". Jag valde att ta fler behandlingar och kan varmt rekommendera Karin.”


- Johanna

"Karin har en fantastisk förmåga att få mig att slappna av på djupet. Hon hittar platser jag inte ens förstått har varit spända. Jag har känt från början att hon gett min kropp det den verkligen behöver. Efteråt känner jag mig starkare, mer fokuserad såväl som glad och sannerligen avslappnad. Hennes massage hjälper mig att hantera mitt hektiska arbetsliv. Har du möjlighet, tveka inte att ta Karins massage regelbundet, det förtjänar du!"


- Magnus

”Karins massage är ovanligt inkännande. Har jag spänningar någonstans känner hon det och hjälper mig att frigöra det. Har du behov av en djupgående och renande behandling rekommenderar jag starkt att du kontaktar Karin och känner efter om det passar även dig.”


- Christina