OM MIG

Jag heter Karin Skog och jobbar som massör, fotograf och projektledare. Jag gillar att hjälpa människor att ta fram det vackra och det äkta i sig själv. Vi har alla en plats inom oss där vi känner kärlek och där vi vet vår egen sanning.


Jag bor på Lidingö med mina två barn. Är utbildad beteendevetare och diplomerad Ortho Energetic massör. I nio år har jag jobbat som professionell fotograf i mina tidigare företag BildKär och av ElgSkog. 


Har du gått och tänkt på att ta de där vackra bilderna av dig själv och dina kära? Boka mig nu innan åren springer iväg.

De senaste femton åren har jag ägnat mig åt personlig utveckling och funnit en plats i mig själv där jag kan vila och finna ro och glädje. För mig är det viktigt att ha en balans i livet, mellan aktivitet och vila och mellan alla de saker som fyller oss med glädje. 


Jag har lärt mig att finna just det i mitt liv och att hjälpa andra finna det i sitt. Vill du uppleva mer harmoni och få en bättre balans i livet? Behöver din kropp få mer vila, hitta tillbaka till sig själv och öppna upp för mer kärlek och glädje i livet?  


Låt mig hjälpa dig att både känna och se det vackra i ditt liv.