Priser

massage

90 min   950 kr

90 min 1200 kr (massörer, terapeuter etc)


INVESTERA I DIG SJÄLV

Hur ofta investerar du pengar i ditt eget välbefinnande? Om du går på regelbunden massage hos mig så kommer du finna mer glädje och lätthet i livets olika situationer. Du kommer höra din inre röst starkare. Sann lycka kommer inifrån. En välmående kropp är ingen quick fix, det kräver en investering från oss själva. Vi har bara en kropp och den behöver vi ta hand om. Låt mig hjälpa dig få en bättre balans i livet.


10 st 90 min behandlingar för 8550 kr (spara 950 kr)

6 st 90 min behandlingar för 5250 kr (spara 450 kr)

fotografering

60 min 1000 kr (endast fotografering)

60 min 1200 kr (helger, kväll efter 18)


Efter fotograferingen får ni ett digitalt webalbum att titta på era bilder i. Ni väljer då vilka produkter ni vill ha enligt nedan.


PRODUKTER

Högupplöst filer 20 bilder 4000 kr

Högupplöst filer 6 bilder 1500 kr

Lågupplöst filer 6 bilder 600 kr


Maila mig för att få en detaljerad prislista över de produkter jag erbjuder. Så som fotokopior, canvastavlor mm


FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Jag erbjuder fotografering åt dig som företagare. Bilder är den viktigaste biten av din marknadsföring, det som talar till kunden först. Kontakta mig för hur jag kan hjälpa dig med bilder till sociala medier, er hemsida eller produktbilder.

styling & homestaging

60 min 500 kr


Jag tar mindre uppdrag med homestaging eller som stylist till privatpersoner som känner att det vill att någon med öga för stil, färg och form ska hjälpa dem i deras hem eller med deras klädstil. Det kan vara inför en flytt eller bara för att få det mer hemtrevligt. Börja gärna med att sätta en budget för eventuella inköp.


Jag tar uppdrag baserat på hela timmar och det inkluderar även en kort avstämning av vilket arbete som ska göras. För större planering debiteras det också per timme.